I'm alive!

Sitter som vanligt vid datorn i dagrummet.
Dagarna rullar på här ombord och jag har lärt mig väldigt mycket. Anledningen till att jag inte kunnat blogga har varit att internet kommer och går som det vill här ombord. Men nu ligger vi i Tyskland till imorgon någon gång så nu funkar det fint.
Vi kom hit i torsdags och då gick jag och Oscar iland. Jag kastade pil på en julmarknad och vann en liten Nalle som jag döpte till Ashmed Abdullah. Han är jätte söt, faktiskt.
Vi gick till en affär och jag köpte Mikadopinnar, som jag har dille på, och lite alkoläsk. Samt ett par jätte fina tigertofflor.

Jag fick dessutom feber när vi var iland så jag tycker väldigt synd om oscar som fick dras med mitt extremt dåliga humör på tillbaka vägen. Jag hade verkligen inte velat träffa mig själv i det tillståndet.
Jag somnade förövrigt väldigt tidigt på uppesittarkvällen, bra jobbat Micha!

Igår vaknade jag och insåg att det var julafton. Gick ner till köket och fick höra att jag var fin. Några små fjuttiga ord fick mig på bättre humör och jag kände att iallafall en liten del av självförtroendet kom tillbaka.
Vi gjorde tomtegröt till frukost, och alla åt samtidigt. Mys!

Sedan började vi lägga upp all julmat som vi hade lagat under veckan. Och medan vi gjorde det såg man hur alla var engagerade och höll på att duka upp långbord och grejer.
När allt var upplagt på fat var det dags att göra sig iordning och när jag vart klar bev det lite häng i kokarns hytt. Det var trevligt och besättningen är verkligen trevlig.

Vi gick ner och dukade fram all mat tillsammans och när det var gjort blev det glögg och julklappar i officers dagrummet. Jag fick choklad och en hoodtröja i storlek L. Herrstorlek. Den är mys!
Sedan satte sig alla ner tillsammans och det var en riktigt trevlig julmiddag, jag lärde även känna en annan praktikant lite bättre och det var trevligt för innan så har vi i stort sett bara sagt hej till varandra.

Det var karaoke med fillipinarna en stund på kvällen och när jag fått högst score som vanligt så var jag nöjd och övergick till att prata mjed folk och leka social innan jag gick och la mig och somnade gott som tusan i min koj.

Idag hade jag frukosten sjölv och när kokarn kom ner och gick i byssan sa jag till honom att han skulle gå och lägga sig igen, vilket han gjorde.
Hade jag inte klarat av att göra frukost själv så borde jag kanske byta utbildning?
Däremotvet jag att jag måste börja tro mer på mig själv, för jag vet att jag fixar det. Jag är bra, annars hade jag inte varit här. Då hade jag aldrig tagit mig hela vägen hit.
Jag måste helt enkelt gå med inställningen att jag klarar allt och att jag ska kicka some facking asses on my way to the stars!

God jul på er alla där hemma, btw.
Hoppas ni hade en trevlig jul.

Eder, the one and only Micha Hellberg'

Tack för en trevlig kväll, vänner i Götebo...

dsc00447 (MMS)

Tack för en trevlig kväll, vänner i Göteborg. Bilden visar min facelook of today. Det blir super snart. Skriver imorgon. Micha Hellberg'


RSS 2.0